Snelle miso-ramen met groente en ei
3 personen
0:15 uur
Onzettend lekkere vegetarische ramen
Ingrediënten
1 pot miso-bouillon van De Kleinste Soepfabriek
150 g ramen- of udonnoedels
100 g shiitake of champignons, in plakjes
1 paksoi, grof gesneden
2 eieren
2 el sojasaus
1 tl sesamolie
Bosui en sesamzaadjes ter garnering
Bereiding
Kook de eieren 6 minuten, laat schrikken in koud water en pel ze voorzichtig.
Breng de miso-bouillon aan de kook en voeg de paddenstoelen toe. Laat 5 minuten zacht koken. Kook intussen de noedels volgens de verpakking en verdeel over kommen.
Voeg paksoi, sojasaus en sesamolie toe aan de bouillon en laat nog 2 minuten meepruttelen. Schenk de bouillon met groenten over de noedels. Halveer de eieren en leg ze erbovenop.
Garneer met bosui en sesamzaadjes.