KOKOSBOLLEN
Kokos bollen ipv kokosmakronen 🙂
Ingrediënten
200 g geraspte kokos
200 g fijne tafelsuiker
snufje zout
4 eiwitten

Bereiding
recept is voor 16 stuks
Meng de kokos samen met de suiker en een snufje zout in een pan met dikke bodem.
• Roer er de eiwitten door en ver- warm het vervolgens al roerend op een laag vuur. Haal het na 3 minuten van het vuur.
• Verwarm de oven voor op 175 ̊C, bekleed de bakplaat met bakpa- pier.
• Schep met een ijsschep of met 2 lepels bollen op de bakplaat, maak er met iets nat gemaakte vingers 16 bollen van.
• Bak ze 20 minuten in de voorver- warmde oven.
Tips
Voeg een ½ theelepel citroenrasp toe voor een iets frissere variant.
Smelt 100 g pure chocola au bain-marie (de chocola in een kommetje dat weer boven een pannetje met kokend water hangt) en dip hier de gebakken kokosbollen in.