Muffins met choco crunchy
Heerlijke muffins!
Ingrediënten
grediënten:
-
volle melk 175 ml
-
zonnebloemolie 100 ml
-
honing 75 g
-
ei 1
-
tarwebloem 200 g, gezeefd
-
bakpoeder 3 theel
-
kaneel 1 theel
-
sinaasappel 1, de rasp
-
krunchy muesli chocolade hazelnoot 75 g + extra als topping
-
blauwe bessen 125 g
-
zout 1 snufje

Bereiding
Bereding:
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Meng de melk, zonnebloemolie, honing en het ei in een kom. Zeef bloem, bakpoeder, kaneel en een snufje zout in een andere kom en voeg hieraan het natte mengsel toe. Meng goed door.
-
Spatel de sinaasappelrasp, de krunchy en de blauwe bessen voorzichtig door het beslag. Verdeel over de muffinvormpjes en bestrooi met extra krunchy.
-
Zet in het midden van de oven en bak 20–25 minuten tot de muffins goudbruin en gaar zijn. Wordt de krunchy bovenop te donker? Dek dan af met aluminiumfolie en/of zet de vorm iets lager in de oven.