KIMCHI UDON

2 personen
0:15 uur
Inzender: BZ

Weer eens wat anders

Ingrediënten

2 eieren
200 g udon noedels
½ komkommer
4 bosui
75 g kimchi

Saus:
60 ml kimchivocht
2 el gochujang
1 teen knoflook
2 tl sesamolie
2 tl natuurazijn
1 el kristalsuiker
1 el sesamzaad

Bereiding

– Kook de eieren in 8 minuten hard, spoel ze direct af onder koud stromend water en pel ze.
– Kook de noedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
– Snijd intussen de kimchi fijn, de bosui in dunne ringetjes en de komkommer in blokjes.
– Maak de saus door alle saus-ingrediënten hiervoor te mengen.
– Giet de noedels af en roer de saus er direct doorheen.

Tips

Serveer de udon met het ei, de bosui, komkommer en bovenop de kimchi.